Follixin – o soluție pentru căderea părului? Este eficient tratamentul? Spune-ne opinia ta

Click to rate this post!
[Total: 30 Average: 2.9]

Căderea părului este o problemă întâlnită foarte des în ziua de azi, în special la bărbați. Acest fenomen poate apărea din mai multe cauze: stres, poluare, alimentație inadecvată.

Dacă în trecut căderea părului apărea mai ales la bărbații peste 40 ani, în zilele noastre stilul de viață inadecvat conduce la apariția fenomenului și la persoane de 20-30 ani. De aceea, tot mai multe persoane încearcă să rezolve problema căderii părului utilizând produse cosmetice.

Unul din aceste produse este Follixin. Acesta se vinde în formă de pastile, în flacoane de câte 60 de bucăți. Follixin poate fi găsit în mai multe rețele de farmacii, în toată țara.

Ingrediente

Follixin conține o combinație de ingrediente de origine naturală, precum vitamina B, E, C, și D, calciu şi biotină.

Aceastea acționează pentru creșterea rezistenței firului de păr și întărire pielii scalpului. Conform informațiilor furnizate de producător, Follixin este creat pentru revitalizarea foliculilor lipsiți de nutrienți ai firului de păr, întărind astfel rădăcina firului de păr.

În fapt, Follixin blochează producerea și circulația hormonului DHT, care acționează într-un mod nociv asupra rădăcinii firului de păr, determinând foliculii să slăbească.

Astfel, conform producătorului, medicamentul ar trebui să producă efecte vizibile în decurs de o lună.

În baza informațiilor furnizate de companie, Follixin a fost testat în mod riguros și aprobat la folosire atât în Statele Unite cât și în Uniunea Europeană. În urma testelor, a rezultat că tratamentul a fost eficient în nu mai puțin de 97% dintre cazurile în care a fost testat.

Subiecții au raportat o scădere a frecvenței de cădere a părului și un nivel mai ridicat al gradului de sănătate al părului.

Follixin nu vine cu niciun fel de restricții sau contraindicații. Este la fel de eficient și la femei și la bărbați, de toate rasele și etniile. Nu trebuie să renunțați la fumat sau la alcool sau să vă impuneți alte restricții, deși este binecunoscut faptul că un regim de viață sănătos contribuie la creșterea gradului de eficiență al tratamentului.

Preț

Un flacon de Follixin costă 159 RON, însă compania ofertă mai multe reduceri pentru achiziționarea unor pachete de produse.

Follixin – astăzi 26.04.24 -30% mai ieftin

Astfel, trei cutii de Follixin costă 309 RON și sunt îndeajuns pentru aproximativ trei luni de tratament, iar șase cutii costă 479 RON, îndeajuns pentru șase luni de tratament. Produsul este livrat acasă și beneficiază de garanție.

Concluzii

În final, putem spune că Follixin este intens promovat de către compania producătoare și, dacă rezultatele testelor se confirmă, aceștia au descoperit o adevărată fântână a tinereții în ce privește căderea părului.

Noi credem că tratamentul merită încercat, doar în măsura în care veți împărtăși rezultatele cu noi după. Acesta se vinde exclusiv pe site-ul producătorului.

Follixin - pareri:

  1. Am probleme cu căderea părului de ani de zile. Follixin chiar funcționează?

    Răspunde
  2. Interesant articol. Mă gândesc să încerc și eu tratamentul.

    Răspunde
  3. Am cumpărat ieri Follixin de la farmacie. Sper să funcționeze. Vă anunț!

    Răspunde
  4. Sunt de acord ca majoritatea problemelor de sanatate pe care le avem au ca principala sursa stresul si alimentatia. Eu insami am avut probleme de sanatate cauzate de stres si e bine pe cat posibil sa incercati sa eliminati sursele de stres si sa va relaxati. Pana la urma sanatatea e mai importanta decat toate celelalte probleme care va supara. Caderea parului este intradevar neplacuta dar exista si lucruri mai grave care pot aparea din cauza stresului. Observ ca acest produs are Biotina, si n-as fi avut incredere in el daca nu avea. Biotina e foarte importanta pentru sanatatea parului si a unghilor. Ma bucur ca are ingrediente naturale si nu exista contraindicatii.

    Răspunde
  5. Follixin -30% mai ieftin

  6. Pentru dermatita seboraica este recomandat?

    Răspunde

Lasă un comentariu