Bliss Hair – ajută într-adevăr la întărirea părului și la a-l face mai sănătos? Comentariile voastre

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Într-o eră în care imaginea unui individ contează enorm de mult, părul este unul din elementele care nu trebuie neglijat. De aceea mulţi oameni folosesc produse precum: fixative, geluri de păr etc.

Ce este Bliss Hair şi la ce anume se foloseşte?

Mock-up created for smartymockups.com

Această loţiune, numită Bliss Hair este o substanţă, care facilitează creşterea părului, înlătura mătreaţa şi îi previne reapariţia. Totodată conţine numeroase substanţe benefice: precum minerale, vitamine, proteine etc. care sunt foarte folositoare organismului uman.

Pe lângă beneficiile menţionate mai sus, producătorul spune ca această loţiune asigură o acţiune anti-alergică şi combate infecţiile fungice (vindecând scalpul). Mai presus de acest lucru hidratează scalpul, asigurând o bună hidratare şi normalizează activitatea glandelor sebacee, astfel facilitând respiraţia naturală a pielii.

Acest produs este benefic şi eficient şi pentru oamenii cu scalpul sensibil!

Modul în care este recomandat aplicarea produsului este următorul: se aplică săptămânal, de 2-3 ori, pe scalpul curat (de obicei după spălare) şi se masează timp de 2 minute ca substanţa să pătrundă în întreg scalpul. Foarte important detaliu este faptul că odată ce pasul anterior a luat sfârşit, nu se clăteşte, dar după aplicare se pot folosi şi alte produse sau dispozitive pentru aranjarea părului (de exemplu geluri de păr, fixative, ondulatoare etc.). Se recomandă aplicarea loţiunii timp de minim 2 luni.

Compoziţie – Ingrediente principale

Principalele ingrediente ale loţiunii Bliss Hair sunt doar componente naturale, precum: minerale, vitamine (de care corpul uman are mare nevoie), infuzii pentru vindecarea scalpului, extracte vegetale şi extracte din plante (acestea se dovedesc a fi foarte eficiente când vine vorba de scalp), proteine şi uleiuri esenţiale. Toate aceste ingrediente lucrează împreună promiţând combaterea mătreţii şi prevenirea lui, cât şi facilitarea creşterii părului.

Efecte secundare

Multe astfel de loţiuni sau soluţii, care promit multe şi promit efecte vizibile rapid etc. au şi efecte secundare, fiind umplute de chimicale şi deşi poate realizează ceea ce promit, pe termen lung dăunează sănătăţii. Are produsul Bliss Hair vreun efect secundar? Producătorul susţine că produsul nu are efecte secundare. Loţiunea nu conţine chimicale dăunătoare şi nu cauzează probleme părului. Mai presus, producătorul susţine că Bliss Hair nu cauzează alergii (având doar ingrediente naturale). Produsul a fost testat clinic şi i s-a demonstrat combaterea uscării pielii.

Opiniile consumatorilor despre produs

Acest produs a fost lăudat de foarte multă lume, de exemplu de stilişti de păr şi coafori sau chiar de specialişti sau doctori în dermatologie, care îl recomandă şi i-au dat multe recenzii pozitive. Ei spun numa cuvinte de laudă despre produs şi admiră faptul că ingredientele sunt naturale (conţinând şi un complex ultra-nutritiv pentru scalp, numit Hotflux), care asigură un păr frumos, sănătos şi cu volum. Specialiştii susţin că rezultatul este deja vizibil după o săptămână de folosire şi că produsul este benefic atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, indiferent de tipul părului (moale, dur, scurt, lung etc.).

În al doilea rând de-a lungul testării destinată clienţilor, din numeroşii clienţi 98% au fost mulţumiţi de rezultate (dintr-un total de 1134 de femei şi 1278 de bărbaţi care au participat la acest test destinat clienţilor).

Înafară de aceştia, consumatorii au şi ei cuvinte de laudă în urma folosirii loţiunii Bliss Hair: mulţi clienţi spun că acest produs cu adevărat combate uscăciunea scalpului şi căderea părului. Produsul le-a fost recomandat de către dermatologi, de aceea l-au şi încercat, obţinând rezultate bune şi dorite.

Căutând pe internet, am găsit şi alte site-uri care oferă recenzii bune despre produs şi promit aceleaşi efecte bune, clienţii fiind mulţumiţi (unii chiar folosesc produsul preventiv, doar fiindcă le place efectul lui asupra părului – îi conferă o strălucire aparte).

Preţul loţiunii

Preţul în momentul în care acest articol a fost scris se află la doar 159 RON, fiind redus 50%, de la 318 RON. Preţul este destul de rentabil, considerând beneficiile pe care le are produsul asupra scalpului şi faptul că o singură comandă este suficientă pentru 150 de aplicaţii.

Unde se poate cumpăra produsul Bliss Hair?

Producătorul spune că Bliss Hair se poate comanda doar pe site-ul oficial, nefiind comercializat în magazinele de cosmetice sau în farmacii (chiar dacă poate se regăsesc şi în cadrul acestora), deoarece compania producătoare este singura care are dreptul legal de comercializare a produsului. Procesul de comandare este unul foarte simplu: se plasează comanda în cadrul site-ului oficial (se poate plăti atât online cât şi ramburs), mai apoi se confirmă comanda telefonic.

Îşi merită banii acest produs?

Cu siguranţă vă puneţi această întrebare, cu multitudinea de produse similare care se găsesc pe piaţă în momentul actual, poate unele şi la preţ mai mic decât acesta. Însă preţ mai mic nu înseamnă tot timpul, ba chiar în puţine cazuri înseamnă calitate mai bună. La fel ca în orice domeniu calitatea se plăteşte şi acest produs are calitate superioară, cu multe recenzii pozitive, fiind recomandat chiar şi de către specialişti. Preţul este infim pentru eficienţa şi calitatea loţiunii Bliss Hair.

Bliss Hair - pareri:

  1. Încercaţi loţiunea Bliss Hair şi spuneţi-ne opiniile dumneavoastră!

    Răspunde
  2. S-a ridicat la nivelul aşteptărilor?

    Răspunde
  3. Aţi observat rezultate bune după folosire? În cât timp?

    Răspunde

Lasă un comentariu