Bactefort – chiar vă va permite să scăpați de paraziți? Noi l-am verificat!

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]

Prezența paraziților este inexplicabil legat de viața de pe planeta noastră. Paraziții se hrănesc cu plante, precum și cu animale și oameni.

Au fost cu oameni încă de la început și din păcate, sunt o problemă foarte serioasă astăzi. Potrivit OMS, doar 1/10 din populația lumii nu are nici un parazit în corpul său.  De unde vine problema, cum o detectați și cum vă luptați  cu ea? La aceste întrebări veți găsi un răspuns în următoarele secțiuni.

De ce majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de prezența paraziților din corpurile lor și ce se poate face cu privire la acest lucru?

Numele de „parazit” explică foarte bine modul în care funcționează un astfel de organism. Pentru a trăi, ei folosesc pur și simplu alte forme de viață, hrănindu-se cu ajutorul lor și de obicei, le distrug treptat. Nu-i de mirare că aceste forme de viață sunt atât de periculoase. În cazul oamenilor, avem cel mai des de-a face cu paraziți de origine animală și este foarte ușor să „te infectezi” cu ei.  Nu este doar o lipsă de igienă adecvată, ci și contactul cu animalele sau persoane care transportă astfel de organisme. De asemenea, este se poate întâmpla acest lucru în  contactul cu apa contaminată, chiar dacă teoretic nu o bem, de exemplu se poate întâmpla prin petrecerea timpului într-un lac poluat.

Problema este atât de gravă încât de multe ori oamenii care sunt purtători de paraziți trăiesc în ignoranță completă. După cum Dr. Thomas J. Brooks subliniază în cartea sa „Bazele de parazitologiei medicale”, unii paraziți au devenit atât de profund infiltrați în societățile noastre că supraviețuiesc ani de zile, fără a da simptome grave ale prezenței lor.

Acestea includ, viermele rotund uman, care este o problemă foarte comună. Hrănirea sa în corpul uman se manifestă cel mai adesea prin următoarele efecte, cum ar fi o scădere a poftei de mâncare, pierderea în greutate, slăbiciune generală, tuse sau temperatura crescută. După cum vedeți acestea sunt simptome pe care oricine le poate avea și sunt adesea pur și simplu asociate cu o răceală sau o scădere temporară a imunității.

Atunci paraziții nu ne sunt periculoși? Nimic nu poate fi mai departe de adevăr; acestea sunt o amenințare reală nu numai pentru sănătate dar și pentru viață. Un bun exemplu în acest sens este cazul descris de Monika Derda, MA, și profesorul Edward Hadas. Un adolescent care locuiește într-una dintre țările africane a fost spitalizat după ce a început să aibă probleme foarte grave ale tractului digestiv. Medicii l-au dus imediat pe băiat pe masa de operație și au început procedura.

Ceea ce au văzut a fost o surpriză pentru ei. Erau peste cinci sute de  viermi în sistemul digestiv al băiatului! Ei au format o imensă minge, care a blocat efectiv permeabilitatea intestinală.  Viermele rotund uman poate avea până la 40 cm lungime. În plus, poate depune până la 200.000 de ouă într-o singură zi! Medicii au îndepărtat paraziții din intestinele copilului, dar corpul era deja plin de ouă. După câteva zile, au efectuat o altă procedură, eliminând alte sute de viermi. Din păcate, a fost prea târziu – în cele din urmă, băiatul a murit.

Acesta este un exemplu clar al faptului că paraziții categoric nu trebuie subestimați. Dumneavoastră cum vă protejați de ei? Igiena adecvată este esențială, dar este și mai important efectuarea de teste regulate. De cele mai multe ori este analiza scaunului – laboratoarele examinează compoziția pentru paraziți. Dacă sunt detectați, trebuie luate măsuri imediate. Medicii prescriu medicamente antiparazitare speciale. În plus, cu toate acestea, vă puteți sprijini pe suplimente alimentare care susțin acest proces și în același timp sunt sigure pentru oameni. Printre acestea se numără Bactefort, pe care îl vom analiza mai îndeaproape.

Bactefort – ce este asta?

Dacă credeți asigurările producătorului, noi avem aici o măsură naturală și sigură pentru sănătate, care lupta împotriva dezvoltării organismelor parazitare pe mai multe niveluri.  Efectele produsului Bactefort includ în principal:

  • curățarea organismului  nu numai de paraziți, ci și de toxine și alți compuși chimici periculoși,
  • consolidarea sistemului imunitar,
  • sprijină buna funcționarea rinichilor, ficatului, inimii, plămânilor și stomacului  (aceste organe sunt întotdeauna cele mai sensibile la paraziți)
  • protecția împotriva viitoarelor cuiburi de paraziți din organism.

Promisiunile sunt cu adevărat impresionante, iar producătorul le bazează pe rezultatele studiilor clinice care au fost efectuate. După cum puteți afla din ele, toți subiecții care au fost testați au fost observate eliminarea completă a tuturor paraziților din corpurile lor. Marea majoritate a subiecților observat, diminuarea problemelor digestive sau a diarei, îmbunătățirea funcției pancreatice și eliminarea dermatitei atipice (adesea însoțită de purtători parazit).

Destul de curios, compania garantează că Bactefort poate fi, de asemenea, utilizat de către copii. Avantajul său în acest caz este gustul, foarte plăcut pentru copii. Pe site-ul companiei puteți găsi,   mai multe certificate importante care confirmă lansarea produsului pentru vânzare și siguranța acestuia.

Dozaj

Doza corectă a acestor produse este o necesitate absolută și toată lumea trebuie să citească cu atenție prospectul disponibil în ambalaj după cumpărare. Medicamentul este vândut sub formă lichidă. Se recomandă administrarea suplimentului două ori pe zi.  Se adaugă 30 de picături de preparat în paharul cu apă, se amestecă bine și apoi se bea.  Producătorul garantează aici ca rezultatele surprinzător de bune pot fi obținute după doar o luna de tratament.

Efecte secundare?

Medicamentele antiparazitare prescrise de medici sunt de obicei eficiente, dar ele pot avea un impact negativ asupra sănătății umane. Durerile de cap și amețelile, vărsăturile sau deteriorarea stării ficatului sunt efecte secundare frecvente ale utilizării lor.

În cazul Bactefort, producătorul se asigură că pacienții nu se confruntă cu astfel de probleme. Acest lucru se datorează compoziției complet naturale, care este opusul medicamentelor standard și, desigur, antibioticelor pentru a lupta împotriva paraziților. Lipsa efectelor secundare ale utilizării a fost confirmată de numeroase studii pe un grup de voluntari.

Compoziția

În cazul în care produsul este natural, atunci ce este în compoziția sa? În cazul în care considerați că informațiile disponibile pe site-ul producătorului, o sticlă de medicament conține, printre altele:

  • extract de nuci – este în primul rând antiseptic și antiinflamator, și elimină în plus toxinele, precum și diverși paraziți,
  • extract de frunze de mentă  – îmbunătățește funcționarea sistemului imunitar natural, curăță organismul și are un efect antiinflamator,
  • extract de fenicul – calmează, are un efect antiinflamator și susține buna funcționare a întregului sistem digestiv,
  • extract de papaya  – accelerează în primul rând digestia, dar este, de asemenea, cunoscută pentru eliminarea viermilor rotunzi umani.

Opiniile utilizatorilor?

Marea majoritate a utilizatorilor produsului Bactefort laudă foarte mult acțiunea sa. Există informații că tratamentul este calm și asimptomatic, dar în același timp foarte eficient. Mulți oameni confirmă faptul că utilizarea regulată a medicamentului, așa este recomandat, a dus la eliminarea completă a paraziților din organism. Nu există informații despre efectele negative ale medicamentului.

Preț

Desigur, vă întrebați acum, va trebui să plătesc foarte mult pentru acest tip de produs? Teoretic, clientul de fapt, trebuie să se caute destul de adânc în buzunar. Prețul de bază al Bactefort este aproximativ 358 PLN pentru un pachet. Din  fericire, producătorul organizează în mod regulat promoții atractive, dar limitate în timp. Am reușit să găsim o ofertă în care produsul a fost vândut la un preț redus cu 50%, la 179 PLN. Aceasta este o ofertă bună pentru care merită să o vânați.  Amintiți-vă că paraziții amenință nu numai sănătatea umană, ci și viața! Deci, prețul nu ar trebui să fie întotdeauna principalul factor determinant al deciziei dumneavoastră de a cumpăra.

De unde poate fi cumpărat?

În cele din urmă, câteva cuvinte despre locul de unde puteți cumpăra acest produs. Bactefort se vinde numai pe site-ul oficial al producătorului. Veți găsi acolo un formular de comandă scurt. Trebuie doar să introduceți detaliile de expediere și să alegeți metoda de plată. Atunci când cumpărați din magazinul oficial puteți fi sigur că produsul este autentic și prin urmare eficient și sigur pentru sănătatea dumneavoastră.

Bactefort - pareri:

  1. L-a folosit cineva deja și se poate lăuda cu efectele sale? Aș aprecia dacă aveți informația aceasta. Din păcate, eu sunt un purtător de paraziți și antibioticele nu prea sunt de ajutor. Acest produs poate rezolva problemele mele?

    Răspunde
  2. cum puteți plasa o comandă pe acest site? Trebuie să plătesc în avans sau numai după ce produsul este livrat către mine?

    Răspunde
  3. Hei, l-a cumpărat-o cineva? Aș dori să citesc prospectul acestui produs, și nu-l pot găsi online. Dacă l-ați cumpărat, aș aprecia dacă veți face o fotografie!

    Răspunde
  4. Cât timp este necesar pentru livrare și dacă producătorul oferă vreo garanție pentru rambursarea banilor în cazul în care produsul se constată a fi ineficient?

    Răspunde

Lasă un comentariu