Suplimentele împotriva pierderii parului – sunt ele eficiente? Opiniile și experiențele dvs. Profolan sau Follixin?

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 3.3]

Pierderea parului este, fără îndoială, una dintre problemele mai puțin plăcute, pe care, din păcate, are impact asupra unei mari parți a societății. Procesând problema pierderii părului poate duce la depresie severă, în special în cazul femeilor.

Determinarea cauzei este într-adevăr foarte dificilă, deoarece există numeroși factori care pot contribui la această problemă. Cele mai importante includ cu siguranță, fumatul și expunerea constantă la spațiile cu fum. În mod frecvent, este, de asemenea, rezultatul dezechilibrului hormonal, parul poate cădea din cauza stresului cronic, administrarea de medicamente specifice, de chimioterapie, desigur, sau chiar dieta necorespunzătoare.

Noi nu trebuie să acceptăm pierderea părului!

Desigur, aceasta este doar o parte din motivele pentru care ne-am putea pierde treptat parul gros și, ca rezultat, devin tot mai izolat. Din fericire, medicina modernă oferă produse din ce în ce mai eficiente care permit nu numai oprirea pierderii părului, dar, de asemenea, atenuează efectele sale prin stimularea foliculilor de par ca din acestea să crească păr nou. Vă invităm să vă familiarizați cu un clasament produse, care v-ar putea ajuta să faceți alegerea potrivită.

Profolan

Conform afirmațiilor producătorului, suplimentul alimentar Profolan este un produs foarte eficient care ajută clienții cu probleme de cădere a părului. Suplimentul este în primul rând pe bază de ingrediente naturale, cum ar fi coada calului de câmp și extract de urzică.

Dacă cineva a folosit șampoanele pe bază de urzică în trecut, ei își vor da seama cu siguranță cât de benefice sunt efectele lor. În acest caz, totuși, aceste ingrediente intră în corpul nostru în mod direct și provoacă în primul rând, consolidarea foliculului pilos, prevenind astfel căderea părului.

Profolan – astăzi 25.04.24 -30% mai ieftin

Două capsule pe zi sunt suficiente

Ingredientele includ, de asemenea, I-cisteină, care are un impact foarte puternic asupra accelerării creșterii parului nou. Producătorul asigură de asemenea, că un aport regulat de supliment va ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea culorii părului, făcându-l mai de rezistent și mai natural. Suplimentul vine sub formă de tablete, astfel încât este foarte ușor de luat.

Conform afirmațiilor producătorului, chiar două capsule luate zilnic cu cina va permite să se oprească rapid căderea părului și, în același timp, stimulează foliculii de păr pentru a produce păr nou.

Follixin

Suplimentul dietetic Follixin a fost creat, de asemenea, având în considerare oamenii care se confruntă cu pierderea părului, dar compoziția sa și modul în care funcționează sunt destul de diferite. În primul rând, acest supliment este bogat in vitamine din grupa B, C, A, și include, de asemenea, ingrediente minerale precum biotină și acid pantotenic.

Diferența importantă aici este în primul rând faptul că producătorul asigură o îmbunătățire a părului, care este consolidarea si hrănirea foliculilor înșiși. Suplimentul are un impact mai mic asupra creșterii părului, dar este foarte eficient în ceea ce privește păstrarea părului nou si prevenirea de a cădea a celui vechi.

Follixin – astăzi 25.04.24 -30% mai ieftin

Aveți grijă de parul dvs., dar, de asemenea, de ochi, de piele și de unghii

Interesant, Follixin are, de asemenea, un efect pozitiv asupra vederii noastre, stimulează sistemul nostru imunitar, si poate ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea condiției pielii și unghiilor noastre. Suplimentul vine într-o formă mai puțin naturală, cu toate acestea, și din acest motiv, în opinia noastră, ia a doua poziție în clasamentul nostru.

El nu prezintă calități foarte puternice în ceea ce privește accelerarea creșterii parului nou, dar are un impact mai general asupra întregului corp, astfel încât acesta poate fi, de asemenea, o alegere bună. Follixin este de asemenea disponibil sub formă de capsule, care trebuie să fie luate în mod regulat zilnic, iar producătorul garantează acestea sunt sigure și nu provoacă reacții adverse.

Dă-ți-vă o șansă de a avea din nou un păr frumos și gros

Cert este că, mulți oameni experimentează probleme uriașe asociate cu pierderea parului, si au un impact negativ asupra dispoziției noastre, care pe termen lung, afectează în mod negativ asupra sănătatea persoanei.

Clasamentul de mai sus prezintă unele dintre cele mai populare suplimente disponibile pe piață astăzi, care pot deveni o armă puternică în lupta împotriva acestei probleme neplăcute. Perseverența și luarea unuia dintre aceste suplimente ne va permite cu siguranță să ne bucurăm din nou de păr frumos și sănătos.

Pareri:

  1. Deci, ce crezi, băieți, care supliment este mai bun? Le-a folosit cineva pe ambele, probabil, și poate spune care este mai bun și dacă au vreun efect?

    Răspunde
  2. Clasament drăguț, m-am gândit să cumpăr ceva pentru părul meu, deoarece am pierdut o mulțime recent … Ce crezi, care va fi mai bun?

    Răspunde
  3. Cât de mult costă aceste suplimente, are cineva vreo idee?

    Răspunde
  4. Pierderea parului este pur și simplu groaznică mai ales pentru o femeie. Prietena mea este deprimată, deoarece ea nu poate rezolva această problemă, și încet începe să mă afecteze și pe mine, de asemenea: / Isuse, poate că ar trebui să încerc astea, dar întrebarea este cum și unde să le comand?

    Răspunde
  5. Site-ul producătorului:

    Profolan -30% mai ieftin

    și

    Follixin -30% mai ieftin

  6. Hei, știi din întâmplare unde aș putea găsi mai multe informații despre aceste produse, mai în detaliu?

    Răspunde
  7. Hei, dacă cineva a încercat, puteți împărtăși experiența dvs., sunt curios dacă acestea sunt într-adevăr așa de eficiente, aceste suplimente, deoarece acestea nu sunt ieftine, din păcate, …

    Răspunde
  8. Cred că voi plasa o comanda, știe cineva de cât timp este nevoie pentru acest Follixin să fie livrat?

    Răspunde
  9. De ce să nu încercați, ei, nu am aproape nici un fir de păr de pe capul meu oricum. De unde pot comanda ???

    Răspunde

Lasă un comentariu