Parusan – soluția ideală pentru căderea părului? Opinia dumneavoastră

Click to rate this post!
[Total: 116 Average: 2.9]

Majoritatea oamenilor își cumpără șampoane ieftine de la supermarket, ignorând produsele mai înalte calitative din farmacii. În această ultimă categorie se încadrează și Parusan. Acesta este un șampon stimulator care are efecte benefice pentru creșterea părului.

Parusan lucrează atât asupra firului de păr, cât și asupra scalpului, hrănind pielea capului cu substanțe nutritive și accelerând creșterea părului. Șamponul este destinat persoanelor cu o lungime a firului mai mare (femei sau bărbați cu părul lung).

Soluția Parusan este disponibilă la mai multe lanțuri de farmacii, în flacoane de 200 ml.  În plus față de șampon, Parusan oferă și un tonic energizant complementar care are rolul de a întări rădăcina firului de păr după aplicarea șamponului. Tonicul vine și el în flacoane de 200 ml și este disponibil în mai multe lanțuri de farmacii.

Ingrediente

Parusan este, în fapt, o combinație de mai multe substanțe și extracte din plante. Avantajul Parusan este că toate ingredientele provin din surse naturale. Șamponul include ingrediente precum extract de lăstari de mazăre, biotină, L-arginină și vitamina E. Compania producătoate a patentat substanța activă din Parusan sub brandul AnaGain.

Posibile efecte adverse

Parusan nu are efecte adverse majore. Ca și în cazul altor șampoane sau tratamente pentru păr, trebuie să verificați înainte dacă nu cumva sunteți alergic sau alergică la unul dintre ingrediente.

Parusan ar trebui să-și facă efectul după primele două-trei spălări. Dacă acest lucru nu se întâmplă, adresați-vă companiei producătoare pentru indicații privind utilizarea. Dacă apar alte simptome, precum căderea și mai accentuată a părului, adresați-vă de urgență medicului, pentru a elimina riscul unei boli mai grave. Nu uitați: pentru a fi eficient, Parusan trebuie utilizat în fiecare zi.

Parusan nu are aceleași contraindicații ca și alte tratamente împotriva căderii părului. Parusan nu necesită schimbări majore în viața dumneavoastră, precum renunțarea la fumat sau la alcool sau adaptarea regimului alimentar.

Desigur, un stil de viața sănătos și echilibrat, în care mișcarea fizică ocupă un loc important, va ajuta Parusan să fie mai eficient ca și tratament.

Eficacitate și alternative

Aplicat așa cum este recomandat, în mod zilnic prin masare a scalpului și lăsat să pătrundă în piele pentru 2-3 minute, Parusan este destul de eficient. Șamponul are efecte limitate în ce privește căderea părului, însă produce adevărate minuni atunci când este vorba de creșterea unor fire noi.

Cea mai bună alternativă de Parusan

Din această cauză, Parusan a devenit relativ popular pe piața românească în ultimii ani. Însă pe piața de cosmetice din România există o concurența acerbă, existând destule produse care promit aceleași efecte miraculoase ca Parusan.

Follixin și Profolan sunt doar două exemple. Parusan este o variantă accesibilă pentru toți aceia care doresc să rezolve o problemă personală presantă rapid, cu efecte vizibile imediat.

Bibliografie:

https://www.synevo.ro/vitamina-h-biotina/

http://www.sfatulmedicului.ro/Abuz–dependenta–si-intoxicatii/l-arginina_9398

http://www.csid.ro/health/vitamine-si-minerale/vitamina-e-11270118

Parusan - pareri:

  1. E bine ca exista din ce in ce mai multe variante naturiste. Nu inteles insa exact de ce se adreseaza doar persoanelor cu parul mai lung. Ce e interesant e ca, printre altele, contine si Biotina. Stiu ca Biotina e foarte buna pentru cresterea parului si am mai gasit-o in suplimente pentru par dar e prima data cand o vad ca si ingredient intr-un sampon. Desigur, si eu cred ca miscarea fizica si alimentatia sunt factori foarte importanti nu numai pentru aceasta problema, ci pentru orice problema de sanatate. Nici eu nu folosesc sampoane ieftine din supermarket si ma bucur ca nu exista efecte adverse la acest produs.

    Răspunde
    • Se adresează celor cu părul lung pentru ca vor par lung asta nu înseamnă că nu îl poți folosi

      Răspunde
  2. Si totusi…..care e cel mai mic pret la samponul Parusan?
    De fapt asta ne intereseaza.

    Răspunde
  3. Asi vrea sa stiu si eu daca merge cu acest tratament

    Răspunde
    • Cel mai oribil sampon,plus lotiunea și tratamentul.. mi-au stricat paru..

      Răspunde
    • La mine a avut un efect spectaculos. De la a doua spalare am resimtit efectul la caderea parului. Apoi l-am folosit si cu Parusan Tonic si a fost extraordinar. Dar poate ca sunt persoane la care problemele parului au alte cauze decat cele pe care le elimina Parusanul. Cred ca cel mai bine este sa incercati.

      Răspunde
    • Prețul e 50 de lei, dar poate diferă de la o farmacie la alta

      Răspunde
  4. Și eu folosesc parusan și sunt foarte mulțumită

    Răspunde
  5. Folosesc Parusan de aproximativ 6 luni si sunt foarte multumita, parul meu e mai sanatos si are un volum mai bun.

    Răspunde
    • Asta caut si eu…sper sa abia acelasi efect si in cazul meu

      Răspunde
  6. Vreau sa îl si indeseasca dar nu prea mai cred in nimic deoarece e genetic si depresie la mine.

    Răspunde
  7. Bună ziua
    Am o întrebare
    Parusan la 1 l.
    Se poate gasi

    Răspunde
  8. Pe mine ma intereseaza sa si creasca alte fire de par

    Răspunde
  9. eu am cumparat parusan pentru femei, pentru barbati nu e bun ?

    Răspunde
  10. Bună seara! As vrea sa stiu dacă îmbunătățește volumul părului?

    Răspunde
  11. Nu este bun de nimic ne iau numai banii!

    Răspunde
  12. Foarte bun!Părul creste MULT mai repede,și arată foarte sănătos,strălucitor…Cu siguranta,îl voi folosi frecvent,chiar face minuni!

    Răspunde

Lasă un comentariu