Xtrasize – de unde se pot cumpăra celebrele pastile de mărire a penisului? Disponibilitate în farmacii şi cel mai mic preţ al suplimentului

Click to rate this post!
[Total: 25 Average: 3.2]

Xtrasize este în prezent cel mai popular produs pentru mărirea bărbăţiei. Producătorul asigură că formula sa naturală permite evitarea oricăror efecte secundare.

xtrasize-pachet
Xtrasize

Printre alte ingrediente, produsul include Iarba Ţapului, Maca, Saw Palmetto şi multe altele. Funcţionează prin mărirea fluxului de sânge la nivelul membrului şi, prin urmare, influenţând mărimea acestiua pentru o perioadă prelungită de timp.

Xtrasize -30% mai ieftin

Utilizarea produsului constă în administrarea zilnică a unei singure pastile, după masă, cu multă apă. De asemenea, producătorul permite administrarea unei capsule cu aproximativ o jumătate de oră înainte de începerea actului sexual, pentru a îmbunătăţi rapid performanţa sexuală.

Rezultatele utilizării acestui produs sunt de lungă durată, dar produsul poate fi comandat şi expediat doar de pe website-ul producătorului.

Preţ

Xtrasize este distribuit în flacoane a câte 60 de capsule. Un flacon este îndeajuns pentru un tratament de două luni. Acesta costă, direct la producător, 215 RON. xtrasize – astăzi -30% mai ieftin

Compania oferă mai multe pachete promoționale, ce vă permit să vă cumpărați tratamentul pe mai multe luni la un preț redus: două flacoane la 410 RON sau trei flacoane la 555 RON. Ultimul pachet vă va ajunge pentru aproximativ șase luni.

Xtrasize – astăzi 24.04.24 -30% mai ieftin

Ar trebui să-l cumpăr?

Noi nu am testat Xtrasize pe pielea noastră, deci nu putem spune dacă este eficient sau nu. Cert este că producătorul se laudă cu foarte multe teste clinice și testimoniale pozitive pentru a susține calitatea superioară a produsului.

Producătorul promite nu mai puțin de 7,5 cm adăugați la penis în șase luni, lucru care poate fi un pic exagerat. Însă niște efecte trebuie să existe, iar dacă aveți probleme cu erecția sau mărimea penisului, ar trebui să luați în considerare Xtrasize ca și soluție.

De unde se cumpără?

Suplimentul alimentar Xtrasize nu este disponibil în nicio rețea farmaceutică. Acesta se vinde exclusiv pe site-ul producătorului, www.xtrasize.ro. Pe pagina principală, în partea de jos, există butonul “Cumpără acum!“.  Trebuie doar ales pachetul comandat și produsul va fi livrat acasă în cel mai scurt timp.

Xtrasize - pareri:

  1. Adevărul cu privire la produsul Xtrasize este că funcţionează…dar până la un punct, de ex. am citit că eficienţa sa depinde de mulţi factori, precum fumatul, consumul de alcool, alimentaţia…multe persoane întreabă despre dozaj…Oameni buni, pentru numele lui D-zeu, nu ştiţi să citiţi? Cum puteţi întreba acelaşi lucru de o sută de ori dacă răspunsul este pe website-ul producătorului xtrasize.pl, dacă nu găsiţi răspunsuri pe bloguri şi pe forumuri de mesaje? O altă întrebare pentru cei leneşi: cât costă pastilele Xtrasize – asta aproape că mă face să plâng: din nou, referindu-mă la website-ul menţionat mai devreme, observ că preţul este redus în prezent, de la în jur de 200, preţ afişat mai devreme, la 159, preţ afişat chiar acum pe website şi să sperăm că rămâne aşa. Mie mi-ar plăcea să văd nişte comentarii de la doctori, sunt curios ce părere au despre astfel de invenţii 😉

    Răspunde
  2. Băieţi, de unde pot să cumpăr? Adică, unde este cel mai ieftin? Pentru mine preţul astă e ridicat, cu salariul meu minim ;p

    Răspunde
  3. Am comandat Xtrasize când viaţa mea sexuală era la pământ din multe motive, dar cel mai important motiv probabil că a fost lungimea instrumentului meu. Prietena mea nu a spus nimic despre asta şi continua să mă consoleze, dar ştiam eu mai bine. Nu eram capabil să ajug atât de adânc precum îşi dorea ea şi amândoi aveam de suferit. Exerciţiile pentru penis nu erau o opţiune pentru că, pur şi simplu, nu am încredere în ele, nu cred că un simplu exerciţiu poate schimba ceva, aşa că am comandat Xtrasize deoarece părea cea mai bună soluţie autentică pentru problemele mele. După două luni de utilizare, am observat îmbunătăţiri. Rezultatele nu sunt atât de impresionante precum mă aşteptam la început, dar suplimentul funcţionează cum ar trebui. În cazul meu, mă pot lăuda cu 20% mai mult decât era iniţial. Prietena mea a observat diferenţa, de asemenea, ceea ce se datorează în parte pastilelor şi, în parte, unei tehnici mai bune. Vom vedea ce rezulate obţin în cursul lunii viitoare. Mă voi reîntoarce cu mai multe observaţii.

    Răspunde
  4. Opinii ale medicilor? Faceți click aici

  5. Spuneţi-mi care produs este mai bun pentru întărirea penisului – Climax control, Vigrax sau Xtrasize? A luat cineva Xtrasize? Ce părere aveţi despre produs? Credeţi că ajută?

    Răspunde
  6. Acest miracol funcţionează cu adevărat?

    Răspunde
  7. Fraţilor, cum funcţionează, când îl iei şi pentru cât timp? Am tot auzit despre suplimentele astea ciudate, ajutaţi-mă…

    Răspunde
  8. Am aflat de maca acum vreun an si stiu ca este o planta similara in proprietati cu ginsengul. Si se stie ca e si un afrodisiac natural foarte bun! (Apropo, e foarte bun si pentru femei) Si am mai auzit si de saw palmetto ca ar fi folosit in diverse tratamente hormonale. Dupa ingrediente suna promitator. E mult mai bine sa cumparati produse cu ingrediente naturale ca sa nu va treziti cu cine stie ce efecte adverse dupa. Am citit in comentarii ca ar fi scazut pretul la un moment dat dar vad ca acum a revenit la suma initiala. Oare va mai scadea din nou?

    Răspunde
  9. Am un penis de 13 cm și nu am facut nicio data sex nu am curaj ca daca nu simte nimic .este vreo unu cu penis de 13 care a facut sex
    ?

    Răspunde
  10. Salutare tuturor. Vedeti voi baieti , eu mi-am inceput viata sexuala la 16 ani. Nu am avut parte de nu stiu cate fete , dar cele pe care le-am „atins” , au fost mai mult decat multumite , asta spunandu-mi reactiile din timpul actului sexual. In prezent , am 19 ani si am intalnit o domnisoara…ce ma pune la incercare. Sa fiu sincer , nu stiu daca problema e la mine sau nu , avand in vedere ca ea e proprietara unui vagin …maricel sa zic asa. Totusi , pentru mine conteaza sa o pot satisface. Nu ma pot lauda cu nu stiu ce dimensiuni ale penisului , dar sunt ceva peste medie. Oricum , in ultimele 3 luni sunt din ce in ce mai tentat sa recurg la utilizarea unui produs ce promite magie in pantaloni. Ma rog , sunt descurajat. Am 19 ani si nu sunt nici macar somer , as vrea sa arunc bani pe ceva eficient. Parerile sunt impartite , iar sincer sa fiu , imi vine greu a crede ca o crema sau pastila imi poate evolua „cocoselul”. Multumesc , astept raspunsuri si pareri sincere.

    Răspunde
  11. Ba eu folosesc xtrasize de 4 zile iau cate 2 pastile pe zi mi-am zis in gand sa dau soc la organism timp de 10 zile sa iau cate 2 pastile sa se obisnuiasca organismul cu ele dupa cum am scris am deja 4 zile de tratament si pot confirma ! 3 lucruri
    -> Penis mai mare in erectie cu jumatate de CM
    -> Apetiti sexual marit care nu credeam ca la ani mei il voi mai simti vreodata ( 29 de ani am )
    -> Energie mult mai mare in timpul actului sexual si cum am scris mai sus si dorinta mult mai mare!
    -> Plus ca lucrez in Domeniul IT si stau tot timpul JOS! pe scaun am avut pe partea stanga a piciorului sus pe pulpa o amorteala ciudata nu circula sangele pe acolo dar de cand iau extrasize amorteala mi-a trecut a trecut practic in acel loc amortit am simtit o pulsatie de sange caldut cum circula pe acolo la fel si in PENIS
    -> erectii mai puternice ( echivalente cu ale pastilelor maraton )
    -> penisul in stare erecta parca este putin mai mare cu jumatate de CM
    Abea astept sa-mi termin tratamentul de 6 luni dar eu cum iau pastilele capsulele sigur il voi termina in 3

    Produsul promite multe si chiar functioneaza 90% la 100 din ce prescrie a si functionat la mine ! si nu fac nici un fel de reclama + de asta am un penis destul de BUN 16-17 CM in stare erecta dar doresc sa fie si mai mare de atat NU SUNT MINCIUNI!

    Răspunde

Lasă un comentariu