Detonic – Ce este așa special la acest supliment? Cum te poate ajuta să slăbești foarte mult?

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]

Există deja zeci de diete și tot timpul apar altele noi. Asta pentru că și industria slăbitului este foarte dezvoltată, și tot timpul vor exista oameni care vor vrea să slăbească și să arate cât mai bine. Multe dintre aceste diete vin și apoi dispar, asta pentru că ele se dovedesc a fi exagerate sau ineficiente. Sau și dacă oferă rezultate pe termen scurt, apoi oamenii revin rapid la greutatea inițială.

Însă o dietă relativ nouă dar care nu va dispărea niciodată, este dieta keto. Nu doar că există mii și mii de oameni care au slăbit cu această dietă, dar există și numeroase studii științifice care pot să confirme cum funcționează și mai ales de ce oferă rezultate.

Ce Este Cetoza Și Cum Te Poate Ajuta Să Slăbești?

Principiul dietei este relativ simplu, dar ceva mai greu de pus în practică, mai ales la început. Corpul uman funcționează în general prin producerea de energie din carbohidrații ce vin din alimentație. Ideea în dieta keto este să reduci carbohidrații atât de mult și să crești consumul de grăsime, încât corpul să nu aibă de ales și să înceapă să funcționeze din grăsime. Deci grăsimea din alimentație și cea stocată în corp vor deveni principala sursă de energie.

Cetoza este exact acest proces prin care corpul trece de la consumul de carbohidrați la cel de grăsime. Procesul este unul foarte complex, dar nu are rost să întrăm aici în prea multe detalii tehnice. Să reținem doar ideea de bază a dietei keto: consum foarte scăzut de carbohidrați, consum ridicat de grăsimi și consum mediu de proteine și anumite legume. După o perioadă de adaptare de 1-2 săptămâni, corpul va începe să funcționeze cu grăsimi. Apoi, se reduc treptat grăsimile din alimentație așa încât corpul să funcționeze în mare parte din rezervele proprii de grăsime, și astfel se pierde din greutate.

Despre Detonic

În teorie sună destul de simplu, doar că procesul este ceva mai greu, mai ales la început. Corpul uman nu este obișnuit să funcționeze cu grăsime, și atunci în primele săptămâni vor exista anumite efecte secundare. Mulți oameni au probleme de digestie (diaree sau constipație) și simptome asemănătoare cu o răceală. De aceea există în limba engleză termenul de „keto flu” care s-ar traduce prin „gripa keto”. Nu este vorba de o răceală sau o gripă propriu-zisă, ci doar de simptome asemănătoare care vor trece în câteva zile.

Totuși, pentru a face această trecere mai ușoară și mai tolerabilă pentru organism, există anumite produse ce pot ajută, printre care și Detonic. Acesta asigura cetone din exterior, și face trecerea la cetoza mult mai ușoară. De asemeni, datorită ingredientelor sale, acest produs:

 • accelerează metabolismul
 • reduce pofta de mâncare
 • suprimă senzația de foame
 • atacă direct grăsimile acumulate
 • elimină oboseala și anxietatea

Cum Să Folosești Detonic Pentru Slăbit

Începeți să luați suplimentul Detonic în același timp cu începerea dietei keto. O cutie conține 50 de grame de pulbere, ceea ce înseamnă 10 porții. Pentru adulți este recomandat să se dilueze o linguriță de produs (5 grame) într-un pahar cu apă la temperatura camerei. Se amestecă până se dizolvă bine, și apoi se bea.

Se consumă o porție pe zi, concomitent cu dieta keto, până la obținerea greutății dorite. Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte medicul înainte să folosească acest produs. A nu se depăși doza recomandată.

Ingrediente – Ce Conține Detonic?

Acest produs este 100% natural și include:

 • Muguri de cuișoare
 • Frunze de aloe
 • Semințe de dovleac
 • Fructe de păducel

Este Detonic Sigur?

Pe baza ingredientelor din produs, a dozei recomandate și a părerilor celor care l-au folosit, putem conclude ce acest produs este sigur și nu are efecte secundare. Este totuși important să se respecte dieta keto în același timp cu administrarea produsului, și să nu se depășească doza recomandată.

Detonic Preț și Reduceri

Probabil că veți găsi produsul Detonic pe mai multe site-uri, însă cel mai bine și mai sigur este să îl cumpărați de pe site-ul oficial. Nu doar că veți fi siguri că este produsul original cu ingrediente de calitate, dar momentan veți avea parte și de o reducere substanțială.

Prețul normal al unei cutii de Detonic este de 318 RON, însă momentan el este disponibil cu o reducere de 50%. Deci prețul actual pe site-ul oficial este de doar 159 de lei. Plata se face către curier, atunci când veți primi pachetul.

Păreri Despre Detonic

Analizând mai multe review-uri din diverse surse, putem spune că oamenii au fost mulțumiți de acest produs. Majoritatea au slăbit destul de mult folosind combinația de dietă keto și suplimentul Detonic.

Mulți utilizatori s-au simțit mai bine și pentru că au redus simptomele de la început, cele de „gripă keto”. Dar produsul le-a dat și mai multă energie și poftă de viață, iar pofta de mâncare le-a scăzut.

De Unde Să Cumperi Detonic Ieftin?

După cum am menționat și mai sus, cel mai bine și cel mai sigur este să cumpărați produsul Detonic direct de la producător, de pe site-ul lor oficial.

Detonic – pareri:

 1. A cumpărat cineva produsul până acum? Ce rezultate ați avut?

  Răspunde
 2. Mă gândeam să mă apuc de dieta keto și apoi am citit de starea nasoală din primele săptămâni. Deci chiar căutăm un produs care să reducă acele simptome. Sper ca Detonic să mă ajute 🙂

  Răspunde
 3. Îl voi încerca și voi reveni cu niște păreri

  Răspunde
 4. Chiar sunt curios dacă poți slăbi cu acest produs. L-a încercat cineva cu succes? Câte kg ați slăbit?? Dacă știe cineva ceva, va rog să mă contactați

  Răspunde
 5. Oare chiar îți da mai multă energie? Îmi place foarte mult să alerg, dar după vreo 2 km simt că nu mai pot. M-ar ajută foarte mult dacă acest supliment mi-ar da energie. O să-l încerc și sper să funcționeze!

  Răspunde
 6. Sincer nu aș avea încredere să plătesc în avans. Se poate să plătesc doar la livrare?

  Răspunde

Lasă un comentariu