Dietonus – chiar funcționează pentru slăbit pe termen lung?

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]

Industria fitness-ului și a dietelor de slăbit este una de miliarde de dolari la nivel global.

Deși apar în continuu produse noi de slăbit și diete noi, vor exista tot timpul oameni supraponderali care vor vrea să slăbească și să arate mai bine. Atâta timp cât există lanțuri de restaurante fast food și mâncare procesată și plină de calorii, va exista și problema obezității la nivel mondial.

De ce este greu să slăbești fără un efect yoyo?

O grămadă de diete și suplimente promit rezultate miraculoase, însă ele funcționează doar pentru o perioadă scurtă de timp. De cele mai multe ori, oamenii revin apoi la greutatea inițială (sau chiar peste). Acest proces este cunoscut sub denumirea de „efectul yoyo” și are numeroase cauze.

În primul rând, multe dintre diete sunt foarte restrictive. Fie se reduce foarte mult numărul de calorii, sau se elimină complet anumite alimente (carnea, zahărul, etc.) sau anumiți macronutrienți (carbohidrații sau grăsimile). Desigur că orice om care în mod normal consumă 3.000 de calorii pe zi va slăbi atunci când va consuma doar 1.000 de calorii. Sau un om care în mod normal consumă cantități foarte mari de zahăr în fiecare zi va slăbi atunci când nu va mai consuma deloc.

Însă acest mod de viață nu este sustenabil pe termen lung. Acea persoană va ține dieta într-un mod foarte strict, iar apoi va reveni la vechile obiceiuri, iar greutatea va reveni și ea. De aceea este foarte important să se țină o dietă echilibrată, ce include câte puțin din fiecare nutrienți și ce scade numărul de calorii în mod treptat. E de ajuns un deficit caloric de doar 200 de calorii pe zi pentru a vedea rezultate pe termen lung. Nu este necesar să se reducă foarte mult și dintr-o dată numărul de calorii.

De asemeni, este foarte important ca după terminarea perioadei de slăbit să există o perioadă de menținere. În acest interval de timp se vor crește ușor și treptat caloriile și se vor introduce treptat anumite alimente mai puțin sănătoase sau cu multe calorii. Nu spune nimeni că nu vei mai putea niciodată să te bucuri de un desert, dar totul trebuie să fie cu moderație.

Alte motive pentru care nu se obțin rezultate includ: dereglări ale ciclului somn-veghe, încetinirea metabolismului, scăderea concentrației de leptină (hormonul saturației) și pofta de mâncare crescută, poftă de dulciuri, nivel crescut al zahărului în sânge, rezistență la insulină și nivelul scăzut al hormonilor ce ard grăsimi.

Dar din fericire există și anumite suplimente ce pot ajuta atât procesul de slăbire cât și cel de menținere, unul dintre ele fiind Dietonus.

Dietonus – despre ce este vorba? Detalii produs

Acest produs este un supliment natural ce include o formulă unică de ingrediente ce ajută la arderea grăsimilor. Produsul funcționează în mai multe etape, în funcție de ritmul biologic. Compania producătoare susține că acest supliment declanșează arederea grăsimilor în primele ore ale dimineții (prin capsula albă), apoi accelerează metabolismul la prânz (prin capsula roșie) iar în final controlează pofta de mâncare și susține arderea de grăsime pe timpul nopții (prin capsula albastră).

Cum funcționează și cum se administrează?

După cum am menționat deja, Dietonus include capsule în 3 culori diferite, fiecare acționând într-o anumită parte a zilei.

 • Dimineața – se consumă capsula albă ce oferă energie și vigoare, crește rezistența atunci când se face sport, crește arderea grăsimilor și contribuie la arderea mai eficientă a caloriilor
 • La Prânz – se consumă capsula roșie, ce reduce pofta de mâncare, crește metabolismul și intensifică arderea grăsimilor
 • Seara – se consumă capsula albastră ce ajută corpul să se relaxeze, induce un somn odihnitor, reduce stările de anxietate sau depresie, detoxifică organismul dar continuă și arderea de grăsimi pe timp de noapte

Ingrediente

Fiecare dintre capsule conține ingrediente cu efecte diferite, și anume:

 • Capsula albă – cofeină, sinefrină, curcumă, ginseng și guarana
 • Capsulă roșie – bromelaină, 5HTP, coleus forskohlii, l-carnitină și piper
 • Capsulă albastră – garcinia cambogia, dud, spirulină, valeriană și urzică

Pe lângă toate aceste ingrediente, capsulele mai conțin și complexul de grăsimi sănătoase Omega 3-6-9 (ce ajută la arderea grăsimilor nedorite) dar și fibre (ce reduc pofta de mâncare).

Efecte secundare Dietonus – este sigur?

Conform observațiilor realizate asupra celor ce au consumat acest produs, nu s-au observat efecte adverse. Este recomandat ca femeile însărcinate sau cei ce suferă de anumite probleme grave de sănătate să consulte un medic înainte de începerea folosirii Dietonus.

Preț Dietonus – are un preț rezonabil?

Ținând cont de numeroasele ingrediente ce le conține, considerăm că produsul Dietonus are un preț foarte bun. Dacă ar fi să cumpărați separat toate acele ingrediente, ați ieși mult mai scump.

Prețul actual de pe site-ul oficial este de doar 159 de RON. Dar se pare că aceasta este doar o promoție limitată, deci va trebui să vă grăbiți dacă doriți să mai prindeți oferta.

Păreri Dietonus

Pe diverse site-uri veți găsi o grămadă de păreri despre acest supliment alimentar pentru slăbit. Majoritatea sunt foarte pozitive, dar există desigur și unele negative. Până la urmă, dumneavoastră decideți dacă vreți sau nu să testați produsul. Dar merită să încercați și poate că veți avea rezultate foarte bune.

De unde să cumperi Dietonus?

Există pe piață mai multe magazine ce vând acest produs, însă nu toate sunt de încredere. Se poate ca unele site-uri să vândă produse contrafăcute sau ce nu conțin ingrediente de calitate. De aceea, cel mai bine este să cumpărați Dietonus direct de pe site-ul oficial al producătorului.

Dietonus - pareri:

 1. Căutam un produs de genul și mă bucur că am descoperit Dietonus. L-a cumpărat cineva?

  Răspunde
 2. Sună bine, dar l-a mai folosit cineva până acum??

  Răspunde
 3. Am să încerc acest produs și am să revin cu păreri

  Răspunde
 4. Chiar sunt curios dacă acest supliment ajută la slăbit. L-a mai folosit cineva? Ați avut succes??

  Răspunde
 5. îmi pare interesant faptul că îți dă și energie dimineața, iar seara te ajută să adormi mai ușor. Astfel scutesc banii pentru cafele și energizante ziua, iar seara pentru pastile de somn 🙂

  Răspunde

Lasă un comentariu